Arrangementen van Het Esse

"Met elkaar genieten "arrangement

De accommodatie van Het Esse volledig voor jou en je groep ter beschikking hebben? Boek dan als een groep alle vier de kamers. 

Ons arrangement bestaat uit:

  • Welkomstdrankje bij aankomst 
  • 2 overnachtingen
  • Wandeling rondom de Alba, naar eigen invulling

Jullie zijn verder zelfvoorzienend en mogen hierbij gebruik maken van de keuken en koelkast/vriezer.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Chefkok: Helemaal op luxe gaan? Informeer of de chef-kok beschikbaar is die speciaal voor jullie komt koken.
  • Wellness: Je kunt boeken met of zonder Wellness. LET OP: Alleen kinderen met een zwemdiploma of die nog niet kunnen lopen toegestaan

Inspiratie nodig voor activiteiten? Wij denken graag met je mee. Suplessen, pontonvaren, fietsen verhuur, wij hebben onze partners om er iets onvergetelijks van te maken.

20200501_191513
20200501_190747

" Extra verwen Wellness " arrangement

Wil jij jezelf eens heel goed verwennen, dan is deze toevoeging iets voor jou! 
Landgoed Het Esse beschikt over een heerlijke Wellness die van alle gemakken voorzien is. Een lekkere badjas en handdoeken liggen al voor je klaar. 

Je kunt er baantjes zwemmen of genieten in één van de vier heerlijke infrarood-, stoom- of opgietsauna.

Onze zonnebank en massagestoel (tegen kleine vergoeding) zijn ter plekke helemaal privé voor jou te reserveren.

De Wellness is exclusief beschikbaar voor onze gasten in combinatie met het verwenarrangement en is dus niet los te boeken. Neem je graag 's avonds laat of 's morgens vroeg een duik? De Wellness is het gehele verblijf geopend. 

" Zwem" arrangement

Ben jij geen sauna liefhebber, maar wil je wel even heerlijk zwemmen? Ook daar is aan gedacht. 

Het arrangement is exclusief beschikbaar voor onze gasten in combinatie met het zwemarrangement en is dus niet los te boeken. Het zwembad is het gehele verblijf geopend. 

Het Albarondje (zonder overnachtingen)

Landgoed Het Esse is uniek gelegen in een bosrijk gebied op de Veluwe. Elk seizoen biedt een spectaculair uitzicht over de Albaplas.

Het is dan ook heerlijk wandelen rondom de Alba. Om driekwart van de Albaplas bevindt zich een wandelpad, het laatste stukje is wat wilder, en daarom ook juist een hele belevenis.

We starten met een kopje koffie in de villa, het is natuurlijk ook leuk om die eens van binnen te bekijken. Daarom zijn honden tijdens deze wandeling niet toegestaan, maar daar worden andere gelegenheden voor georganiseerd (hou onze facebook in de gaten).

Tijdens de koffie vertellen we je graag de geschiedenis van de plek. 

Na de koffie ga je zelfstandig het rondje in jouw eigen tempo lopen. Je bent dus vrij om te bepalen hoe lang je erover wilt doen en welke weg je wilt nemen. En wie weet zie je wel de ijsvogeltjes vliegen.

Unieke trouwfoto's schieten

Wat is er mooier om je trouwfoto's op deze unieke locatie te maken? Het geel van de brem in april en mei, het geweldige groene pallet in juni en juli, maar ook voor de herfst en winterbruiden is het landschap iedere keer een verrassing.

En wie heeft er nu foto's op een meer vanuit een pontonboot? Geïnspireerd geraakt? 

Huwelijksnacht op Het Esse? Vraag naar de mogelijkheden!

Verhaal van Lotte en Jacco

Een poosje terug was ik samen met mijn vriend op zoek naar een locatie om onze bruiloftshoot te maken. We hoefden niet lang na te denken over een mooie en prachtige locatie: Het Esse! Het is een prachtig gebied met veel persoonlijke herinneringen voor ons. Als tiener was dit echt mijn lievelingsplek. Ik kwam er vaak om hard te lopen of te wandelen.

Omdat we niet wisten of dit mogelijk was, namen we contact op met Richard en Silvia Romijn. We kregen al snel een enthousiaste en vriendelijke reactie terug. Na goed en fijn contact over en weer hebben we de fotoshoot vast kunnen zetten. We willen deze locatie en deze aardige mensen van harte aanbevelen! Onze foto's zijn gemaakt door: www.evafotografie.nl 

IMG-20230312-WA0003 (1)
IMG-20230312-WA0004

Ons Team

IMG-20200519-WA0000

Chelsea Romijn

B&B management en gastvrouw
20200602_121733

Richard en Silvia Romijn

Eigenaren
Beeldmerk gedeeltelijk
Scroll naar boven